Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов няма право да води отбора в следващите три мача. Това стана ясно след публикуването на последните решения на Дисциплинарната комисия на Българския футболен съюз.

Младенов беше изгонен от съдията в мача с Берое през уикенда заради претенции, а освен това бе глобен с 3200 лева.

Очакваше се да бъде наказан само за един мач, но сега ще пропусне предстоящите срещи с Локомотив (Пловдив), Славия в полуфиналите за Купата и първия съперник за плейофите, който нищо чудно да е вечния враг Левски.

"За получен трети пореден жълт картон, на основание чл.34, ал.1, т.4, предложение 1 от ДП /2021/2022/ - ДК наказва Стойчо Димитров Младенов - ст. треньор на ПФК "ЦСКА-София" гр. София със забрана за изпълняване на функции за 1 среща и глоба в размер на 1200 лв.

За получен червен картон за обиди на длъжностно лице, на основание чл. 34, ал.1, т.6, т.9, предложение 3 във връзка с чл.16, ал.2 от ДП /2021/2022/ - ДК наказва Стойчо Димитров Младенов - ст. треньор на ПФК "ЦСКА-София" гр. София със забрана за изпълняване на функции за 2 срещи и глоба в размер на 2000 лв.", се казва в съобщението от Бояна.