Бившият защитник на Манчестър Юнайтед Патрис Евра казва, че бившият му отбор е "развалина" след поражението с 6:1 от Тотнъм.

Евра, който игра за "червените дяволи" между 2006 и 2014 г. и спечели девет трофея, симпатизира на мениджъра Оле Гунар Солскяер, който не успя да реализира трансферните си цели, и постави под въпрос ролята на борда в годините след напускането на Алекс Фъргюсън през 2013 г.

"Алексис Санчес каза, че е искал да прекратят договора му след първата тренировка с Манчестър Юнайтед. Затова искам да помоля Sky да прекрати договора ми. Това е едва вторият ми мач. Аз съм позитивен човек и никога не искам да говоря за Юнайтед, защото истината боли.

Знам, че трябва да имаш задръжки, когато говориш по телевизията, но това бе срамно. Гари Невил каза, че Магуайър се нуждае от почивка преди да иде да играе за националния отбор. Винаги говорим как трябва да му се намери добър партньор, но какво ще кажете да бъде махнат от състава?

Не искам да критикувам играчи, защото и аз съм бил в тяхното положение. Днес обаче никой няма извинение. Те предадоха всички фенове на Юнайтед. И не говоря за резултата, защото и аз съм губил с 1:6. Всяка година е едно и също. Чувствам това, което и всички фенове на Юнайтед и затова предпочитам да коментирам другите отбори.

Не очаквам нищо от Юнайтед през този сезон. Нищо! Този отбор е развалина. Чувствам се тъжен за мениджъра. Отново ще започнем да говорим за смяната му, а какво ще кажем за ръководството? През всичките години след напускането на Фъргюсън всички мениджъри са уволнени. Това ли е решението? Всяка година ще говорим как Оле не е човекът. Може и да не е, може и да е. Но не знаем за трансферите, не знаем дали той е жертвата. Какво се случва с моя клуб? Трудно е да пречупиш човек като мен, но в момента съм много емоционален. Не призовавам към насилие, но в момента много хора имат нужда от добър шамар", завърши Евра.