В ЦСКА изглежда няма драма - или поне няма да има промяна на собствеността.

Такива са индикациите след срещата на Гриша Ганчев с широк кръг от фенове, която се състоя в четвъртък.

Часове след нея официална информация нямаше, но бившият директор на клуба, който работи с Ганчев допреди няколко месеца - Милко Георгиев, коментира актуалната тема от седмицата пред сайта "Топспорт".

""Създаде се от нищо - нещо - каза Георгиев. - Моето убеждение е, че никой никъде няма да ходи. Драма няма, колкото и да се опитват да преекспонират медиите и феновете.

90 процента от тези, които ронят сълзи за продадения Али Соу, преди 4-5 месеца го обявиха за некадърник и искаха той да си ходи. Сами си правим проблемите.

Събитията в клуба ги определя Ганчев. Той е нормален човек. Изпитва същите емоции и вълнения. Нормално е в един момент да му писне и да каже "Баста!". Вероятно е обиден.

Единствената вина на клуба е, че някои от хората, гравитиращи в сянката на Гришата, не излезе да каже две-три прости думи и да обясни за трансфера на Соу."

Впечатленията на участници в срещата, споделени в социалните мрежи, са, че Ганчев няма намерение да напуска "Българска армия". В събота вероятно ще има повече яснота, когато мине Общото събрание на акционерите.

То не е свикано извънредно заради изказванията от тази седмица, а е насрочено отпреди 25 дни.