Бившето гадже на испанския мениджър Унай Емери - Саша Райт, даде интересно интервю пред жълтото английско издание "TheSun" и разкри интересни подробности за тяхната връзка.

Тя споделя, че Емери я е обвинил за "турболентните" им отношения, които довели до кошмарната серия в Арсенал и уволнението му през миналия ноември.

48-годишният испанец имаше 2-годишна връзка с 35-годишната Саша, след като прекрати 20-годишен брак с бившата си съпруга Луиза Фернандес, с която имат 15-годишен син.

Емери и Райт се разделят два месеца преди уволнението на испанеца. През декември отново се събират, но връзката им вече е невъзможна.

"Харесвах Унай и вярвах, че ще се оженим и ще имамe деца един ден. Мислих, че той е джентълмен и човек, който обича семейството. В последствие осъзнах, че не е готов за сериозна връзка.

След това той ме обвиняваше, че са го уволнили. Каза ми, че съм бяла вещица, защото съм му донесла много лош късмет. Казa ми, че в деня, в който сме се разделили, е започнал да губи мачове. Добави, че е бил много стресиран и съзнанието му не е било на мястото си след раздялата.

Срещнахме се през лятото на 2018-а и започнахме да си говорим, но аз не следя футбола и не знаех кой точно е той. Каза ми, че работи в спортната индустрия и английският му език е зле. Това след като се премести в Лондон.

Покани ме на среща, но пожела това да не е на публично място. Помоли ме да ида в къщата му в Барнет, но аз отказах. Разбрахме се да се срещнем в италиански ресторант в Хампстед. Когато пристигнахме, осъзнах че той е някой важен, защото ресторантът остана отворен само заради него.

Имаше отчетлив акцент. Често спираше разговора, за да проверява в телефона си думи в преводача на Гугъл. Намерих го за привлекателен още в момента, в който се срещнахме. Обличаше се добре и изглеждаше приятен. Шегуваше се, че може да съм му учителката по английски.

Къщата му беше голяма и красива. Беше обзаведена с вкус и с най-красивия полилей в антрето. Имаше огромни извити стъпала. Унай беше внимателен в началото. Не ми купуваше много подаръци или да ме водеше по магазините. Не съм и очаквала, защото си имам пари. Имахме хубави почивки през някои уикенди.

Срещахме се след повечето мачове и понякога през седмицата. Ако отборът не играеше добре, той ми казваше "в тежък период съм и съм стресиран в момента". Винаги гледаше футбол и проверяваше резултатите. Дори в леглото си пускаше мач на компютъра и друг на таблета. Това се случваше сутринта и преди лягане вечерта.

Беше дразнещо, но такава му е рутината и я приех. Унай каза, че е разведен и от шест години е разделен с бившата си жена Луиза. Само че когато срещнахме някой в ресторанта, той не ме представяше като свое гадже. Ядосваше се, ако някой иска да ни снима заедно. Беше кисел, когато влизахме в ресторант, но след това се успокояваше и започваше да ме прегръща и целува.

Миналия септември му казах, че ако не представя на хората, просто няма смисъл. Продължаваше да ми казва, че се нуждае от повече време и да я караме бавно. Казах му, че това е достатъчно и прекратихме връзката си", споделя Саша Райт.

По думите й, Унай я е карал да се съберат отново, но тя отказала. Срещнали са се в дните преди Нова Година, когато той отново я е обвинил за уволнението си. Категорична е, че не иска да го вижда отново.

Снимка: Instagram