Бившият капитан на националния отбор Ивелин Попов отново сипа масло в огъня на враждата си с един от вицепрезидентите на БФС - Йордан Лечков. При отказването си от селекцията Попето призна, че именно легендата Лечков е една от причините да си тръгне, а след като отново бе нападнат отново от ръководния фактор в родния футбол, халфът на Сочи не му остана длъжен.

"След като футболът може без Марадона, Лечков, може и без Ивелин Попов, както е видно. С какво допрнесе? Да се сетим за един мач или квалификация. Защото самите футболисти играят. Защо аз трябва да поемам негатива, че отборът не се е класирал", категоричен бе Лечков след загубата от Финландия в София с 1:2.

Бившият кмет на Сливен се ядоста доста на въпрос за Попов, след което последва и тирадата.

Попов, който в момента се възстановява от контузия, използва официалния си профил в Instagram, за да отговори на Лечков. Той качи снимка на папагал какаду и написа "Дане-Какадуто, пак се изказваш неподготвен!".

Президентът на Славия Венци Стефанов нарече Лечков какаду преди години заради облеклото му, а сега Попов отново припомни за това с думите си. 33-годишният футболист се отказа от националния отбор преди година, след като изигра общо 90 мача за България, в които вкара 16 гола.