Серхио Агуеро, който е един от най-близките приятели на Лионел Меси сподели къде легендата обмисля да продължи кариерата си. Световният шампион с Аржентина е с изтичащ договор в Пари Сен Жермен, а поне към настоящия момент няма индикации, че той ще остане във френската столица.

Феновете на Барселона мечтаят за завръщането му на "Камп Ноу", но и такава опция не стои на дневен ред според последните информации в медиите.

Агуеро говори за бъдещето на Лео по време на включване на живо в ефира на UOL заедно с Макси Родригес.

"Той сериозно обмисля да играе за Нюелс", заяви бившият футболист, намеквайки, че Меси може да се върне там, откъдето всъщност започна футболната му кариера.

Гениалната десетка прекара пет години в школата на Нюелс Олд Бойс в родния си град Росарио - между 1995 и 2000, а след това потегли към легендарната "Ла Масия" в Барселона. Оттам насетне всички знаем какво се случи...

"Кун си е Кун. Той не може да мълчи. Да видим. Трудно е да се говори, защото се създава една гигантска плетеница от слухове. Да изчакаме и да видим какво ще стане, нека не изпреварваме фактите", пък се опита да потуши ситуацията Родригес, който също е бивш национал на Аржентина и е съгражданин на Лео от Росарио, макар и с шест години по-възрастен.