Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов прие на официална среща колегата си от Израелската футболна асоциация (ИФА) Орен Хасон и вицепрезидента Ави Леви в Националната футболна база "Бояна" днес.

Разговорът бе организиран по инициатива на ръководителите на футбола в Израел, като бяха обсъдени важни теми, касаещи развитието на играта на национално и международно ниво. Бяха споделени и най-добрите практики и иновации във футболните процеси в България и в Израел.

Визитата на Орен Хасон, президент на ИФА от 2019-а година, е поредната среща на високо ниво на Борислав Михайлов в последните седмици. В средата на октомври той прие гръцкия си колега Панайотис Балтакос и изпълнителния директор на Гръцкия футболен съюз Яковос Филипусис.

В близко бъдеще президентът на БФС ще проведе още работни срещи с високопоставени фигури от международната сцена за обмяна на конструктивни идеи предвид дългогодишния му опит като член на Изпълнителния комитет на УЕФА, пишат от родната ни футболна централа.