Президентът на футболния ни съюз Борислав Михайлов откри нов футболен комплекс в Несебър. Бившият вратар на националния отбор говори за ситуацията в представителния ни тим, както и за важността на инфраструктурата в спорта като цяло.

"Инфраструктурата е важна за целия спорт, не само за футбола. Много общини полагат усилия, ние помагаме през програмите на УЕФА и ФИФА. Само за последните 18 месеца сме построили нови 20 подобни обекти. Ако и министерството се включи в това нещо, ще има много повече възможности за децата", заяви той в морския ни град.

Освен това Михайлов допълни, че се надява "Левски" и Лудогорец да продължат възможно най-дълго в европейските клубни турнири, а след това засегна и темата "национален отбор".

"Правилен е пътят на националния отбор. Това са играчите. Дори и вие, журналистите, да направите селекция, няма да извикате други. Това имаме в момента. Отборът е млад. Най-младият в Европа. Треньорите са сериозни. Надявам се да покажат постоянна игра в маочвете с Иран и Черна гора", добави още той.