Преизбраният президент на БФС - Борислав Михайлов, не вижда никакъв проблем да работи с Димитър Бербатов, призна легендарният ни вратар пред БНТ.

Именно Бербатов бе най-големият конкурент на Боби Михайлов на Конгреса преди десет дни, който бе решен по драматичен начин само с 11 гласа.

Все пак от екипа на Димитър Бербатов ще обжалват този резултат, защото предварително е било обявено, че нужните гласове за победа са 242, а Михайлов събра 241.

Преди и след Конгреса между екипите на двамата имаше много обвинения, а на няколко пъти се минаваше границата на добрия тон.

Въпреки това Михайлов не вижда никакъв проблем да работи заедно с Димитър Бербатов за развитието на футбола у нас.

"Аз не гоня гарез на никой и никога не съм го правил. Аз няма какво да се сърдя на Бербатов. Канил съм го преди това, за да го попитам какво ще прави. Това беше преди години, да дойде, да види. Той ми каза, че още не знае накъде ще му се развие кариерата след футбола.

Футболният съюз плати образованието на Стилиян Петров. Ние сме го правили това. Има такава програма за футболисти, които са около завършването на кариерите си. Няма никакъв проблем да работя с Димитър Бербатов, ако той има желание, на различна позиция", заяви Михайлов.