Предвождана от Борислав Михайлов, делегацията на България отлетя за Будапеща, където утре националният ни футболен тим гостува на Унгария.

Двубоят е втори от квалификациите за Евро 2024, а след поражението от Черна гора, нова загуба на практика ще ни извади от битката за някое от първите две места.

За кратък коментар пред медиите се спря единствено Йордан Лечков, който отдаде провала на старта на притеснението в отбора.

Лечков сподели, че сега националите ни ще трябва да гонят "дивото" срещу фаворита в групата.

"Не започнахме добре, мисля, че момчетата бяха доста притеснени и сковани, но напрежението се оказа фактор. Мисля, че по-опитните футболисти извлякоха максималното и спечелиха мача. За мен Унгария е много добър отбор. Както и друг път съм казвал - изпускаме питомното и гоним дивото.

Дано се представят добре, всичко зависи от футболистите. Предния мач мина, сега идва следващия. За мен Унгария е фаворит в групата. Не съм гледал Сърбия и не си позволявам да давам оценка".

Неприятната новина, която вече ви съобщихме е, че с отбора не змина Антон Недялков, който не успя да се възстанови от своята травма в петата и остана в Разград.