Грозните сцени, разиграли се по време на мач от най-ниското ниво на родния футбол, получиха отзвук чак на Острова от страна на "Sky Sports".

Става въпрос за мача между Костинброд и Торнадо (Безден) от окръжната група на София област.

В 20-ата минута на мача при резултат 1:0 за домакините от Костинброд, добре познатото име от нашите терени и бивш национал на България - Калоян Караджинов, състезаващ се за отбора на гостите, потърси физическа саморазправа със съдията.

За наглед безобидна ситуация - фаул в центъра на терена, Караджинов поиска картон за своя съперник, а реферът отказа да вдигне такъв. Това вбеси бившият футболсит на Локомотив (София), който тръгна заплашително към рефера, също така и го удари.

В този момент реферът нямаше друг избор освен да прекрати мача, което само отприщи още грозни сцени. Играчите на Торнадо го подгониха, а в крайна сметка съдията бе принуден дори да избяха извън пределите на стадиона в град Костинброд.

Кадрите, които не са такава рядкост за окръжните ни групи, очевидно са впечатлили медиите на Острова, които решиха да го споделят на своите читатели.

Замесеният в скандала Караджинов, който е 44 години, направи име във футбола ни с екипа на Локомотив (София), където изигра над 150 мача.