Жозе Моуриньо не е в Манчестър Юнайтед вече близо месец, но продължава да е водеща тема в новините около гранда.

Братът на Пол Погба - Матиас, повдигна завесата около отношения и събития, за които така или иначе се подозираше, или бяха публична тайна по време на престоя на Жозе на "Олд Трафорд".

"Проблемът се казваше Жозе Моуриньо - обяви в прав текст Матиас Погба пред френската агенция RMC Sport. - Знам отлично какво може брат ми, както и какъв човек е.

Проблемът бе мениджърът - в съблекалнята, извън нея и навсякъде. Той бе проблем във всичко и за всички.

Брат ми е човек, който излиза и играе своя футбол, а когато имаш отношение към него и му покажеш, че го уважаваш, ще даде най-доброто за теб.

Моуриньо искаше да е център на внимание, докато за Пол това никога не е било приоритет. Той знае кога да покаже себе си - в мачовете."

Погба вкара 4 гола в първите три мача след уволнението на Моуриньо и показа ясно, че сме гледали друг играч по времето на португалеца, макар и със същата фланелка с №6 в Юнайтед.

Феновете на "червените дяволи" обаче са разделени в това дали да критикуват Жозе, че не е успявал да извади най-доброто от французина в полза на отбора, или самия играч за липсата на мотивация в този период.

Юнайтед е на едноседмичен лагер в Дубай, където опитва да презареди батериите след тежкия декемврийски цикъл от мачове и преди втората част от сезона. Мениджърът Оле Гунар Солскяр записа четири поредни победи в първенството и една за Купата на ФА след назначението му за временен наставник на мястото на Моуриньо.