Треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович бе категоричен, че футболистите му са надиграли Левски категорично във Вечното дерби и не са дали никакв шансове на съперника. Той похвали възпитаниците си за това, че са свикнали с новата схема на игра и това, че са показали характер.

“Много е сладка победата в дербито, но играчите си поиграха с моите нерви и тези на феновете. Страхотни положения, трябваше да вкараме повече голове. Първото полувреме беше много добро. Не дадохме нито един шанс на противнилка. Никой не се отказва в такива мачове. Играчите ни показаха характер, единство и морал. Морал, на който можем да разчитаме в бъдеще и да покажем още по-голямо качество. Последните седем-осем мача мисля, че имаме само три гола допуснати, като два са от вратарски грешки. Доволен съм от целия отбор, от това как приеха новата схема на игра”, заяви Акрапович.

“Амос Юга му казвам boss. Защото е шеф на терена. Когато е на терена, аз също имам самочувствие като треньор. Не му се сърдя”, каза той относно изгонването на Юга.

“Разчитам на Али Соу и за следващата година. Ще видим как ще се развие ситуацията. Със сигурност има оферти, но ако остане при нас до лятото, може да спечелим двойно”, добави той за Али Соу, който вкара единствения гол, но е спряган за трансфер.