Треньорът на ЦСКА - Бруно Акрапович, се обърна към "червените" фенове чрез официалния сайт на клуба.

Днес Акрапович изведе тима за първа тренировка през годината, като използва възможността да внесе яснота около плановете за подготовката.

Той също така говори и за траснферната политика на клуба, но уточни, че ако идват нови играчи, те непременно трябва да са с по-висока класа от настоящите.

"Пожелавам по-хубава 2021 година. Да сте живи и здрави. Настроението е фантастично. Момчетата работят. Трябва да ги подготвим по начин, по който да постигаме позитивни резултати.

Утре заминаваме с автобус за Истанбул. А след това от там отиваме със самолет на лагера в Алания. Имаме да изиграем три приятелски мача с не толкова трудни противници. Искаме постепенно да вдигнем нивото.

Винаги може да се очакват трансфери. Но трябва да дойде някой по-добър от тези играчи. Ако има нещо, ще реагираме. За момента няма нищо. Искаме да покажем своето качество.

ЦСКА е голям клуб. ЦСКА са четири големи букви. Това е голяма отговорност. Всички трябва да знаем къде сме. Ще се опитаме да оправдаем очакванията", заяви Акрапович.