Проблемите в Берое продължават с пълна силна, а "Мач Телеграф" информира за бунт в старозагорския клуб.

От доста време финансовите трудности в тима не са тайна за никого, а се оказва, че играчите са има по 4 неизплатени заплати.

Именно заради това се е стигнало до бунт и отказ за явяване на тренировка.

Ситуацията е била успокоена от собствениците с изплащането на една заплата и обещание за покриване на останалите три.

Дори и при три неизплатени заплати обаче всеки от играчите на Берое има право да отнесе казуса си към ФИФА и да разтрогне, защото такива са законите на Световната футболна централа.

Това обаче не смутило особено президента Ернан Бенато, който заявил на играчите, че е готов да скъса договора на всеки един от тях и да доведе нова група свободни агенти от Южна Америка.

Това само води до още и още хаос в Берое. Клуб, който се управлява от разстояние, защото заради данъчните си задължения, президентът Ернан Бенато отказва да стъпи на българска земя.

Още преди няколко седмици ви писахме за абсурдните битови проблеми на Берое. Клубът не разполага с косачка, а брандираният с жветовете и емблемата на Берое автобус пък се използваше за превозване на работници към ТЕЦ "Марица Изток", а не за возене на футболистите, каквото би трябвало да е неговото предназначение.

Със сигурност притеснителна за феновете на клуба ситуация, като на този етап няма никаква яснота как ще завърши целия латино сериал в Стара Загора.