Ръководството на Левски е платило заплатите само на част от играчите на клуба, твърди "Меридиан мач".

Възнаграждения са получили част от основините играчи, за да се избегне опасността от това, те да си тръгнат. Всеки играч има право да разтрогне договора си, ако не е получавал парите си в продължение на 3 месеца.

Надеждите на "сините" са, че ще могат да продадат някои от своите играчи, от което да постъпят свежи пари в касата. Наско Сираков и Тити Папазов са срещнали с играчите в днешния ден.

Междувременно договорът на Мартин Райнов с Левски изтече и полузащитникът е взел окончателно решение да напусне "сините", написа клубният сайт.

Райнов пристигна в Левски в началото на 2019 година след трансфер от Берое. Със "синята" фланелка записа 54 мача и отбеляза 1 гол във всички турнири.

Ръководството на Левски е предложило на Мартин Райнов продължаване на контракта, но безуспешно. Полузащитникът отказа офертата с мотив, че иска да продължи кариерата си в клуб в чужбина.

От клуба пожелаха успех на халфа в бъдеще и уточниха, че "вратите на Левски за него са винаги отворени".

Заплати са получили чужденците Паулиньо, Холмар Ейолфсон, Найджъл Робърта и Стайн Спиърингс. От българите пък единствен възнаграждения е получил младия Станислав Иванов.

Опасенията за бягащи футболисти се появиха в последната седмица заради ставащото все по-тежко положение в клуба.

По време на последния мач за сезона срещу Локомотив (Пловдив), който Левски загуби с 1:2 и остана извън Европа, на терена не беше голмайсторът Найджъл Робърта.

Той бе изтъкнал странна причина като проблем с пъпки по ръцете, а в часовете преди мача бе забелязан да се разхожда в столичен парк.

Все още няма никаква яснота как ще изглежда Левски през новия сезон, но по всяка вероятност в тима ще има множество млади играчи от "синята" школа.