Ивайло Чочев няма намерение да спира с футбола, въпреки поредната тежка контузия, която ще извади българския национал от терените за около седем месеца.

Халфът на Палермо получи фрактура на капачката на дясното коляно в мача на националния отбор срещу Черна гора миналата седмица и претърпя тежка операция в Монца, продължила повече от три часа.

Чочев разкри, че е имал мигове на съмнение дали да продължи с футбола, но след операцията е твърдо решен да се завърне колкото се може по-скоро на терена.

През последните две години това е третата тежка травма за Чочев, който използва социалните мрежи да благодари за подкрепата към него в последните дни.

"Това е третата сериозна контузия за последните две години и за съжаление най-тежката от всички. Първата ме отчая, но бързо си върнах надеждата, втората ме сломи, но не успя да ме пречупи.

След последната се сринах, но няма да се предам, колкото и да боли. До вчера си мислех, че съдбата ми да дава знак да спра, но след операцията си казах, че няма да се откажа от футбола", написа Чочев.