Само си помислете - това е най-големият ден в историята на вашия любим отбор. Пътувате 8 часа в задръствания и страхотен трафик, за да пристигнете късно за началния час, да хванете само 15 минути от края на двубоя.

И за десерт - резултатът да е 0:9...

Това е истинска история и се случи в сряда с над 3000 привърженици на английския Бъртън Албиън. Третодивизионният отбор за първи път в своята история стигна полуфинал за Купата на лигата, където го чакаше Манчестър Сити.

Снимки: Getty Images/Guliver Photos

За гостуването в сряда тръгна мало и голямо, общо 34 автобуса, избрали този транспорт пред влака. Оказа се, че трафикът по магистралата M6 на Северозапад към Манчестър е особено натоварена и на мнозина отне 4 часа в едната посока, да стигнат до крайната точка. На практика - цял ден на път.

Много от феновете изобщо не бяха на стадиона, когато Кевин де Бройне вкара първия гол, а после - още и още попадения...

Димитър Евтимов, българският вратар на Бъртън, за четвърти пореден път не бе дори на резервната скамейка.

Странно решение на мениджъра Найджъл Клъф, след като именно Димитър пази за успеха над елитния Бърнли в турнира и се наложи като титуляр през ноември и декември.

Евтимов все пак пътува с отбора и бе на загрявката, но не и в групата. Може би - за добро, защото човекът, избран да пази вместо него - Брадли Колинс, едва ли ще иска да си спомня кошмарната вечер.

Категорично това бе добра вечер за българския вратар да не е на терена.

"За съжаление, автобусът, който все пак стигна до Манчестър, бе този с отбора", опитваха да се шегуват фенове в социалните мрежи след погрома.

Снимки: Getty Images/Guliver Photos