Треньорът на "Левски" - Делио Роси, изрази увереност преди реванша от първия кръг на Лига Европа срещу лихтенщайнския "Вадуц".

"Сините" загубиха първата среща с 0:1, но италианецът смята, че отборът има сили да постигне обрат.

Двубоят е тази вечер от 18:45, а "сините" продължават да имат проблеми с контузени играчи.

паулиньо. Филипе Нашименто и Кали Тиам са контузени и извън групата, а Холмар Ейолфсон е на едва три тренировки с отбора и може да остане извън игра за сметка на Аймен Белаид.

Ето какво сподели Делио Роси преди мача:

"Този мач е важен, въпреки че идва в период преди да сме започнали сезона. Важно е да направим всичко възможно да преодолеем този кръг. Със сигурност резултатът от първия мач е неприятен и той влияе, аз обаче смятам, че всичко зависи от нас.

Ние постигнахме добри резултати срещу отбори, които бяха по-добри и загубихме от по-слаби. Мисля, че желание имаше и в първия мач, но не го показахме на терена. От моя опит знам, че можем да говорим много, но резултатът се постигна терена. Важно е да има блясък в очите по време на мача, а не преди това.

Аз съм треньор по футбол и с играчите говоря за футбол. Знам, че всеки може да има всякакви проблеми, но когато излезе на терена, трябва да ги забрави.

В края на миналия шампионат показахме, че можем да играем добър футбол. Сега ни трябва една победа, за да си повярваме.

Аз винаги съм знаел, че моята работа зависи от резултатите. След първия мач имах среща с президента, но не сме разговаряли относно моето бъдеще. За да работи един човек, трябва да се вярва в неговата работа.

Той може да има лоши резултати, но да се вярва в идеите му. Аз съм треньор и трябва да направя всичко възможно да постигна резултати с тези хора, които имам на разположение. Не би трябвало да насочваме разговора към песимистична насока. Човек трябва да бъде оптимист, че ще постигне това, за което е на терена. В първия мач липсваше духът на отбора, но утре е друг двубой. Историята показва, че всяка една среща е сама за себе си".