Левски официално представи треньора Георги Дерменджиев и трите нови попълниения - Валери Божинов, Живко Миланов и Мартин Райнов.

Официално предсртавяне, но треньорът започна изненадващо, заявявайки, че все още няма подписан договор.

Според думите му това е само формалност, въпрос на дни, но е факт, че той продължава да води "сините" без договор вече две седмици, а първият мач срещу пловдивския Локомотив е в неделя.

Дерменджиев не пожела да отговаря на върпоси по горещите теми, свързани със собствеността на клуба и евентуалното влизане на бизнесмена Васил Божков.

"В мен няма напрежение, мисля че нещата вървят в благоприятна посока и трябва да бъдем търпеливи.

Левски винаги е бил марка, но в продължение на 10 години няма нищо. Всяка година тръгва с обещания - ще бъде шампион, ще играе в Лига Европа и т.н.

Трябва да бъдем реалисти, за да нямаме излишни очаквания. Проектът, ще бъде изключително перспективен, но за да се случи трябва да има търпение, за да може отборът да направи така, че да върне публиката, което е и нашата цел.

Очакванията за тази пролет са, колкото може повече точки да бъдат спечелени, но това е период, в който отборът трябва да бъде добре организиран във всяка едно ниво. Когато ръководството е разумно, трябва да се случва всичко постепенно. Знам, че всички бързат и всички искат да видят Левски шампион, но няма как да кажа кога точно ще стане това. Аз не искам обаче да давам празни приказки, обещания и да се заигравам с феновете.

Самото име е предизвикателство и лично аз имам амбицията, заедно с футболистите и ръководството, да постигнем нещата, които бяха направени по времето на Тодор Батков, Станимир Стоилов и Наско Сираков.

Изключително доволен съм, че тези момчета са тук. Искам да се върне ДНК-то на този клуб, смятам че това са хората, които могат да го направят. Те са узрели освен като футболисти, и като мъже, така че ще бъдат полезни за Левски".