Българският национал Кирил Десподов заяви, че не мисли за бъдещето, а е концентриран изцяло върху довършването на сезона за Щурм Грац.

Десподов, който е преотстъпен от италианския Каляри, се превърна в герой за австрийския отбор снощи, след като вкара два късни гола от фаул и донесе победата с 2:1 при гостуването на Хартберг, която сложи край на серия от три поредни загуби в шампионата.

"Знам, че нещата бяха много лоши. Ситуацията, в която се намирахме, не беше добра нито за нас, нито за феновете ни. Но не трябва да се предаваш, а винаги трябва да се опитваш да вървиш напред", коментира Десподов след двубоя.

"Още през първото полувреме имах шанс, който трябваше да вкарам, но не успях. Но не се предадох и слава Богу, реализирах тези два гола през второто полувреме. Всичко това е за отбора", добави нападателят.

"Чувствам се добре и съм мотивиран да покажа на хората, защо съм тук. Не искам да говоря за бъдещето ми. Има още шест мача до края на сезона, в които се надявам да играя добре", каза още той.