Кирил Десподов бе големият герой за Лудогорец при разгроманта победа с 4:0 над ЦСКА за Суперкупата на България.

Родният национал изигра впечатляващ мач като асистира и за четирите гола в мача. Всъщност асистенциите му бяха пет, но едно попадение на разградчани бе отменено от ВАР заради нарушение.

Със сигурност това представяне точно в този мач означава много за Десподов, защото добре знаем какво е отношението на феновете на ЦСКА към него.

След трансфера му в Раград, цялата "червена" общност се обърна срещу него, като всяко докосване на Десподов до топката е придружено с хиляди освирквания и цветущи реплики.

Десподов коментира отношенията си с феновете на ЦСКА, като сподели:

"Вижте, в момента съм футболист на Лудогорец, играя за отбора, защитавам честта на този клуб. Изкараха много пари от мен в ЦСКА. Професионалист съм.

Ако аз съм им проблема в живота, ок, приемам го, да крещят и да викат срещу мен.

Играхме много силно. ЦСКА е сериозен отбор, не е лесно, тежко е. Сега имаме и път до Разград. Имаме перфектни условия в базата, в сряда ни очаква много труден мач с Мура.

Гледах нашата игра, забавлявахме се на терена. Искам да вляза в Шампионска лига с Лудогорец, целта е да бъдем и шампиони. Нека стоим здраво стъпили на земята, да се концентрираме за мача в сряда"