Аржентинецът Пауло Дибала е единственият футболист, който към момента може да се похвали, че е съотборник на двамата гениални играчи на нашето време - Кристиано Роналдо и Лионел Меси.

В онлайн интервю Дибала коментира и двамата, като сподели, че във времето е имал негативно мнение за тях, но това не е валидно в момента. Дибала е разговарял и с двамата на тази тема и разкри какво точно са си казали.

"Казах на Роналдо: Кристиано, в Аржентина те мразим за това, което си, за твоята фигура и за това, което си, дори начинът, по който ходиш. Истината е, че ти ме изненада, защото се оказа съвсем различен", споделя нападателят на Юве.

Той имаше и критики към Лионел Меси, като преди година беше казал, че е трудно да играеш с него в аржентинския национален отбор.

"Никога не съм имал намерение да критикувам съотборник. Просто исках да подобрим играта ни. Говорих за това с Лео, защото двамата мислим еднакво тактически. Нямах много записани минути на Световното и на Копа Америка, но в същото време уважавам решението на треньорите, защото е престижно да играеш за Аржентина", заяви Дибала.

Разказа и за боледуването от коронавирус. Дибала е един от професионалните футболисти, които преодоляха вируса.

"Кашлях много, бях уморен и ми беше студено по време на сън. Беше трудно за живеене с тази болест. Опитах да съм релаксиран, спокоен и разговарях често с докторите на Ювентус", завърши Дибала.