"Има твърде голяма вероятност да има нов конгрес", напис днес Димитър Бербатов на официална фейсбук страница на неговата кампания за президент на БФС, кръстена "Р-Еволюцията е тук".

Голмайстор №1 на България още в минути след конгреса заяви, а и вчера потвърди думите си, че би трябвало да има балотаж, защото Борислав Михайлов се е нуждаел от 242 гласа за победата.

Това е било обявено преди началото на гласуването, което в крайна сметка Михайлов спечели с 241:230 гласа.

Именно заради това екипът от адвокати на Димитър Бербатов и компания вече работят по случая, а да видим нов конгрес е твърде вероятно.

В последните дни доста адвокати изразиха мнение, че действително Агенцията по вписванията може да откаже да впише Борислав Михайлов като президент.

"Има голяма вероятност да има нов конгрес. Това ще го оставя на адвокатите. Те работят усърдно върху това.

Най-хубавото беше да видя, че клубовете виждат алтернатива при гласуването. Видя се, че има още несигурни клубове. Но сега, с това, което стана, се вижда, че се иска промяна и има хора, които работят за тази промяна.

Няма да се откажем, продължаваме, защото това, което показахме в последните шест месеца е, че искаме да работим за доброто на българския футбол", написа Димитър Бербатов.