Бившият нападател на Манчестър Юнатйтед Димитър Бербатов даде съвет на "червените дяволи" за трансферния пазар.

Голмайстор №1 на България е на мнение, че тимът трябва да привлече звездата на Реал Мадрид Серхио Рамос, чийто договор изтича в края на този сезон.

"Винаги съм казвал, че Юнайтед има нужда от още един защитник, но като гледам последните мачове на Ерик Байи, ако той остане концентриран и няма контузии, може да бъде скала в отбраната. Ако Юнайтед ще купува някой, особено на този етап от сезон, това трябва да бъде точният играч. Не мисля, че им трябва нов футболист в момента.

Чета информации за Серхио Рамос и има много спекулации за бъдещето му. Той може да допринесе много опит и стомана към всеки отбор. Въпреки че е на 34 години, все още е на много високо ниво. Ако той е възможност, виждам много отбори, които ще се интересуват от него. На тази възраст Реал Мадрид не е склонен да му предложи дългосрочен договор. Може би спорят за пари, защото винаги става въпрос за пари, но и двете страни трябва сериозно да се замислят, защото тревата не винаги е по-зелена на друго място

Бербатов сподели още, че няма да е изненадан, ако Дони Ван де Беек напусне Ман Юнайтед.

"Не знам какво се случва с Дони Ван де Беек. Харесвам го като играч, беше страхотен в Аякс и за Нидерландия, но не може да запише мач за Юнайтед. Не гледам тренировките, а малкото време, което е играл, не е достатъчно, за да му давам оценки.

Предполагам, че самочувствието му не е на високо ниво в момента, което е нормално, когато не играеш. Когато не си титуляр, започваш да се съмняваш в себе си. Няма да се изненадам, ако започне да мисли за напускане и никой не би го обвинил. Нещо не работи.

В момента Бруно Фернандеш, Пол Погба, Скот Мактоминей и Фред са пред него. Дали всички те са по-добри от него? Не мисля. Чудя се какво става. Мисля, че може да помогне на отбора."