Група "В" на тазгодишната Шампионска лига ни предложи драма, каквато не бяхме гледали от няколко сезона. Преди последния кръг и четиритите отбора имаха шанс за класиране напред, а последните минути на вчерашните мачове един гол можеше тотално да разбърка класирането.

Първата въпросителна падна в Мадрид, когато Реал победи Борусия (Мьонхенгладбах) с 2:0 и си осигури едно от първите две места.

Този мач обаче завърши с 3 минути преди другия, а предвид 7-минутното добавено време в Милано, където Интер и Шахтьор играеха при резултат 0:0, драмата бе гарантирана.

При този резултат Борусия се класираше напред, но гол в която и да е полза в Милано тотално преобръщаше нещата.

Именно заради това играчите на Борусия не се прибраха в съблекалнята, а около 10 минути се мъчеха да гледат мача на "Сан Сиро" през таблет, като половината отбор едва ли е изобщо е виждал нещо от екрана.

След драма и много пропуски, мачът между Интер и Шахтьор в крайна сметка завърши 0:0, а това прати Борусия напред. С последния съдийски сигнал играчите на немския тим започнаха да празнуват, прегръщайки се и тичайки и празния "Алфредо Ди Стефано".

Драма и емоции, които в последните години груповата фаза на турнира сякаш не успяваше да ни предложи.