Един от пратените в немилост грешници от Станимир Стоилов вече си намери нов клуб.

Става въпрос за атакуващия халф Димитър Костадинов, който заедно със Здравко Димитров бе изключен от първия отбор на Левски в последните месеци.

Причината бе в проблемите, които двамата имат с хазарта и огромните дългове, натрупани в следствие на увлечението им.

Станимир Стоилов бе дал шанс на двамата на въдворят ред в личния си живот, но след липсата на развитие по казуса той ги изключи от първия тим и заяви, че те няма да се върнат обратно докато той е треньор.

Димитър Костадинов все пак си намери отбор, като през новия сезон ще се завърне в родния си Септември (София). Там той ще получава по-ниска заплата в сравнение с тази на "Герена", но бившият ни младежки национал е предпочел да се върне на терена, вместо да тренира с юношите на Левски.

Той вече е част от предсезонния лагер на новия си тим в Разлог. По ирония на съдбата, именно Костадинов бе първият трансфер на Станимир Стоилов след завръщането му в Левски. Атакуващият халф пристигна още в първия ден на Мъри на "Герена" и качествата му бяха безспорни, но очевидно "синият" треньор няма да прави компромис с поведението на играчите извън терена.

Неясен обаче остава казуса със другия грешник - Здравко Димитров. На този етап той продължава да е част от Левски, а ако не си намери клуб, и през новия сезон ще остане на "Герена", но само, за да получава заплата, без да играе мачове.

Раздялата с Костадинов освобождава средства за привличането на нов играч, като това ще бъде млад бразилец, съобщава "Тема Спорт".

Крилото се състезава в местната Серия "Б", като се очаква в близките дни той да пристигне в България, за да подпише с новия си клуб.

През зимата Станимир Стоилов вече прибегна до Бразилия за трансфери, като привличането на левият бранител Цунави и играещият на крилото пред него Уелтън се оказа истински удар.