Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро беше много доволен след победата с 2:0 във Вечното дерби срещу Левски на националния стадион.

Наставникът започна с поздрав към феновете, които според него са били невероятни, а след това похвали и футболистите за представянето им.

Ел Маестро сподели мнение, че отборът му е можел да победи още по-убедително и че Левски е имал късмет да не бъде разгромен.

"Искам да поздравя червената част на България. Много съм щастлив за нашите фенове. Изиграхме фантастичен мач и победата е много заслужена. Не беше оспорван мач. Доминирахме през първата част и ги унищожихме през втората. С цялото ми уважение Левски днес имаше късмет да не бъде разгромен.

Всички знаехме, че трябваше да играем силно в ключови позиции. Марселиньо изигра фантастичен мач, а още пет-шест играчи играха много силно.

Опитах да се подготвим за големия мач като за всички останали. Фокусирахме се върху тактиката и дисциплината. Фокусирахме се върху силните им страни и неутрализирането на слабите им. Успяхме да се справим.

Тази победа е много специална за треньорската ми кариера. Невероятна атмосфера и страхотно представяне. Със сигурност една от най-добрите победи в кариерата ми.

Не съм виждал собственика ни през последната седмица. Мисля, че е в чужбина. Двамата сме в прекрасни отношения и спекулацията за ултиматум към мен е пълна измислица", каза Ел Маестро в интервюто.