Бившият треньор на ЦСКА Нестор Ел Маестро безспорно бе един от най-странните хора в родния футбол.

Прекръстеният англичанин от сръбски произход пристигна на "Българска армия" през лятото, но двете страни се разделиха седмица преди първия мач за 2019 година и на поста бе назначен Любо Пенев.

Един от трансферите на Ел Маестро бе словашкият национал Борис Секулич. Роденият в Сърбия бранител вече също не е част от ЦСКА, но направи интересни разкрития за методите на колоритния треньор.

"Ел Маестро е много оригинален човек, сам казва за себе си, че е странен. Преди мачове ни надъхваше с уникални видеа и винаги това вършеше работа. На едно от тях виждахме например най-богатият човек в света - Уорън Бъфет, който въпреки огромното си състояние, караше обикновена кола, живееше в обикновен дом и се хранеше във верига ресторанти за бързо хранене.

Също така, много се оплакваше, че не вкарваме от статични положения, особено от корнери. Преди един мач дойде и ни каза, че ще ни даде пари от собствения си джоб, ако вкараме гол след ъглов удар. Допълнителното условие беше да спечелим мача.

След това негово обещание, започнахме да вкарваме голове от корнер постоянно. После обеща да ни плаща за попадения от преки свободни удари. Кирил Десподов направи доста пари от него. Аз също имах ситуации да вкарам от статично положение, но за съжаление не успях.

За един от головете ни Ел Маестро плати към 1000 евро, защото беше много доволен. Доста пари извади този човек от август до декември", сподели Секулич пред издание в Полша.