Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро бе видимо доволен от 3:0 над "Адмира" у дома в първия мач от втория кръг в Лига Европа.

"Не съм тук от много отдавна, не е трудно да се каже, че това ни е най-добрият мач.

Риск, с много офанзивни 11, да започнем бързо и да доминираме. Успяхме.

Ако Джеси играе като днес, той ще носи много на отбора, въпреки че това не е обичайната му позиция. Искахме да играем с бърз състав днес, вярвахме, че той ще свърши работа.

Предпочитам 4:0 или 5:0, но треньорите винаги искат твърде много. Контролирахме мача, бе важно да завършим без допуснат гол и резултатът е ОК.

Можеше да направим малко повече през второто полувреме, но не мога да критикувам отбора след такова първо полувреме.

Нашата работа е процес, не става бързо. Всяка седмица е много важна. Доволен съм и от начина, по който играхме срещу "Рига", показахме характер.

Трябва да играем много сериозно в реванша, не можем да си помислим, че те са слаб отбор. Тяхното първенство е по-силно, ще бъдем професионалисти и ще подходим изключително фокусирани.

Психически ще е трудно, но ще им кажа, че все едно е 0:0 преди втория мач.

Основната ми работа за реванша ще е да сме концентрирани.

Не мисля още за този мач, мисля за неделния двубой с "Витоша", искам още една игра от сърце, емоционална, от отбора ми.

Имаме много здрава група, но с много чужденци, искам те да се чувстват, че всички сме заедно. Затова и лентата носеше Рубен Пинто, искам португалците и бразилците да усещат, че са важна част от отбора ни.

Нови играчи? Не знам... Жена ми ще дойде тези дни от Виена, но нея не я броим. Този въпрос е към ръководството, не към мен.".