Новият треньор на Манчестър Юнайтед изрази пълна подкрепа към Криситано Роналдо. Нидерландският специалист Ерик тен Хаг посочи основните проблеми на отбора, но обеща да работи за тяхното бързо разрешване.

"Фокусирам съм върху това да върна славата на този велик клуб. Тепърва ще започна сериозните анализи. Вярвам, че ще справя, защото разполагам със страхотен екип и изключително много добри играчи. Юнайтед има много добри индивдуалисти, но не са добре сработени. Забелязва се лек хаос в дадени моменти. Аз ще променя тази негативна тенденция", каза Хаг.

Той обърна специално внимание на Роналдо. Очевидно, че нидерландецът иска да задържи португалската звезда на всяка цена.

"Кристиано Роналдо е гигант. Бих искал да работим заедно. Играчи, като него са способни да решават големите мачове. Вярвам, че той ще избере да остане при нас. 

Множеството спекулации относно изходящ трансфер на португалската звезда, може и да се окажат неверни.

"Ерик е невероятен треньор. Постигна много с Аякс. Той има необходимите качества да ни изведе на правилния път, трябва да му дадем време", каза Роналдо.

Това може да е знак, че той ще остане в състава на "червените дяволи" независимо от факта, че те няма да играят в Шампионска лига през следващата кампания.