Срещата на Христо Стоичков с феновете на ЦСКА ще бъде още по-вълнуваща, след като легендата разкри за сериозна изненада.

Камата ще даде възможност на почитателите си да докоснат оригиналната "Златна топка" и да се снимат с трофея. Голмайсторът на световното САЩ 94 ще открие традиционния вече "Армейски следобед" пред арената на "червените" в четвъртък.

Поради големия интерес към Стоичков в набиращата все по-голяма скорост инициатива стартът се изтегля с 60 минути по-рано и се очаква да започне в 16 часа. От 20 ч същия ден на националния стадион "Васил Левски" започва двубоят от третия предварителен кръг в Лигата на конференциите между ЦСКА и ирландския Сейнт Патрикс Атлетик.

Преди да отлети от Маями за София, най-успелият наш футболист направи видео обръщение към "червените" фенове и го публикува в официалния сайт на своя бранд H8S.

"Приятели, очаквам ви в четвъртък в 16 ч на стадион "Българска армия" - каза от самолета. - Да направим страхотен празник за нашите деца. Да се веселим! И да подкрепим нашия ЦСКА!".

Най-популярният българин е за 5 дни в София по покана на шефовете на международната федерация по таекуондо.