Сериозни опашки се извиха на "Герена" тази сутрин, за пускането в свободна продажба на билетите за мачовете срещу ПАОК.

"Сините" се изправят срещу солунския тим в четвъртък от 20 часа, в мач от втория квалификационен кръг на турнира Лига на конференциите.

През миналата седмица Левски продаваше билети само за притежателите на сезонни абонаментни карти, а от днес пропуските бяха пуснати в свободна продажба.

Още преди отварянето на касите опашката бе сериозна, а еуфорията от "синьото" завръщане в Европа е видима сред феновете. За около пет минути бяха разпродадени наличните пропуски, които се продаваха онлайн, като останаха само тези на касите.

Очаква се феновете на тима да изкупят всички възможни билети, които ще бъдат с 3600 по-малко от капацитета на стадион "Георги Аспарухов", заради изтърпяване на наказание.

УЕФА ще затвори сериозна част от Сектор "В" на стадиона, но пък заради отсъствието на гостуващи фенове, "сини" привърженици ще бъдат допуснат в Сектор "Г".

Подобна ще е ситуацията след седмица в Солун, където няма да има гостуващи български фенове, а тези на ПАОК ще бъдат настанени в сектора за гости, защото също изтърпяват наказание за частично затваряне.