Кристиано Роналдо имаше интересна вечер в Леверкузен, където победи с Ювентус - 2:0, в последен мач от груповата фаза в Шампионската лига.

Но не случилото се между отборите се оказа акцент на двубоя за португалеца, който на три пъти бе атакуван от нахлули на терена фенове, които искаха снимка с него.

По време на играта влязоха двама, като първият се снима с КР7, а после спокойно и с усмивка излезе, съпровождан от охраната. Случи се малко, след като португалският ас бе вкарал за гостите в 75-ата минута.

Embed from Getty Images

Дойде ред на втория да нахлуе, като неговата устременост видимо ядоса Кристиано и той го "финтира", което спечели достатъчно време за охраната да хване нападателя. Той държеше в ръце телефон, готов за безценното селфи със суперзвездата. Но не сполучи.

След края на мача, докато играчите се поздравяваха в центъра на терена, се появи "на скорост" още един фен, нахлул от трибуните. Той обаче бе пресрещнат рано от стюардите и успя да стигне до Кристиано почти прихванат от тях.

Протегна ръка да го прегърне, но - избутан от охраната - само успя да достигне и дръпне с една ръка за врата футболиста, който не очакваше и се разгневи.

Роналдо се развика към човека, като според португалски медии му е крещял "Ти луд ли си?", а после се хвана за врата, където очевидно бе одран от нападателя. В това време той бе изведен от стюардите, опитвайки да вдигне ръка за извинение към звездата.

"Бях бесен, но вече случката е забравена - каза Кристиано в микс зоната след мача. - Понякога ми идва в повече всичко това.

Но важното е, че отборът спечели. Усещам, че сме във все по-добро състояние, играхме с увереност през второто полувреме. Това е чудесно, защото влизаме в решаващата част от сезона."

Embed from Getty Images