Халфът на ЦСКА Джонатан Линдсет заяви, че е получил смъртни заплахи от фенове на вечния съперник "Левски". Това е станало факт, след като норвежецът е изразил мнение, че "сините" не могат да се борят за титлата с "армейците".

"Бях избран за играч на кръга след гол срещу Арда. След това имаше пресконференция. Някой попита дали Левски е конкурент за титлата. Казах, че са ни конкуренти, но не могат да се борят за титлата. Тогава ме наричаха фермер и ми отправяха смъртни заплахи", каза той в интервю в родината си.

Линдсет пристигна на "Българска армия" през лятото и моментално се наложи като основен футболист в състава на Саша Илич. 26-годишният северняк вече изигра 20 мача за столичани във всички турнири.

"Има голяма разлика между футболната култура на двете страни. В България хората идват на битка. Носят емоциите си отвъд телата си. Чуват се освирквания постоянно. Замеряли са ме със запалки. Не е страшно. Хубаво е да усещаш натиск, можеше и да е по-голям", добави той и си пожела съвсем скоро да заиграе за националния отбор на родната си страна.