Фенове на ЦСКА отидоха днес в Бистрица и изпълниха обещанието си, като възстановиха щетите по оградата на имота край стадиона, от който гледаха мача срещу ЦСКА 1948 в неделя. Той бе спечелен от гостите с 1:0, а нито един техен привърженик не влезе на трибуните.

Голяма агитка обаче бе край арената, допусната да гледа срещата над огражденията на стадиона, в границите на частен имот, от неговия собственик - 67-годишният Стефан Тачев.

При радостта от гола на отбора им, феновете бяха счупили части от оградата на двора на човека, но при тръгването си след мача му обещали, че ще се върнат и ще го оправят.

Днес група цесекари, водени от Деян Топалски, известен у нас кикбьоксьор и професионален боец, отидоха с цимент и мрежа, и възстановиха ограждението.

Още след края на двубоя голямата група фенове си събра отпадъците, натрупани при гледането на мача - основно бутилки от минерални вода и кутийки от бира, в пликове и не остави боклук след себе си.

Като цяло напрегнатият двубой в неделя, който генерира голям интерес, но и много нервно напрежение преди да се изиграе, мина без значими инциденти.

След мача в Бистрица е имало единични случаи на спречквания, както и двама задържани фенове.

Но мнението на полицията е, че охраната на срещата и събитията около нея е била на ниво, с което е запазен редът в третото по големина и население село в България, както е вписано в регистрите с. Бистрица.