Ултрасите на ЦСКА от сектор "Г" изразиха несъгласие с решението да няма хореографии и знамена на вечното дерби срещу Левски в събота. Това е решениото на СДВР, оповестено по-рано днес. Двубоят започва от 16:15 часа на Националния стадион "Васил Левски".

Ето я декларацията на феновете на "червените"

"Aрмейци,

Утре предстои последното дерби за сезона. В този ред на мисли бихме искали да ви уведомим за някои "особености", свързани с провеждането му.

През седмицата бяхме уведомени от органите на реда, че за този мач хореографиите, знамената и всякакви пиротехнически изделия (не думай) са забранени изцяло поради висока опасност за живота и здравето на присъстващите на стадиона.

Опитахме се да разберем с какво точно първите две биха застрашили когото и да е, но не успяхме да стигнем до разумен и адекватен отговор. Това, което знаем със сигурност обаче е, че натискът всичко това да се случва в момента идва от съпруга на Илияна Раева и синьото лоби в престъпния така нар. "Български футболен съюз".

Очевидно някои хора смятат, че футболът у нас им е "бащиния" и могат да отнемат и едно от малкото положителни неща, останали в него, а именно атмосферата по стадионите.

Ние обаче мислим да ги опровергаем и за целта утре ще имаме въпреки всичко частична хореография, която се извиняваме предварително, че няма да успеете да видите в пълен блясък.

Призоваваме обаче всички ви - НЕ ИЗПОЛЗВАЙТЕ НИКАКВИ РАКЕТИ И БОМБИЧКИ!"