Бъдещето на Пол Погба в Ювентус изглежда все по-неясно. Французинът се върна в Торино със свободен трансфер от Манчестър Юнайтед миналото лято, но все още няма и изиграна минута в официален мач заради контузия в коляното, която го извади и от състава на Франция за световното първенство в Катар.

Търпението на шефовете на "бианконерите" обаче става все по-малко, а феновете на отбора откровено грабнаха френската звезда, като откровено питаха - "Той футболист ли е или инфлуенсър?". Визирайки огромната активност на Пол в социалните мрежи.

Той подписа четиригодишен договор за близо 7.5 милиона евро на сезон, а към момента е прибрал около 3.5 милиона без да е изиграл нито един мач за клуба.

Според Gazzetta dello Sport, шефовете на клуба вече оглеждат варианти за раздяла с Погба, било то чрез прекратяване на договора му или продажба в някоя по-малко конкурентна лига, като най-споменаваното първенство е Мейджър Лийг Сокър в САЩ.

Привържениците са изключително разочаровани и смятат, че Погба мисли на първо място за себе си и за интернет публикациите си, а чак някъде след това идва и мястото на отбора в списъка му с приоритети.

На "Ювентус Стейдиъм" вече дори са набелязали потенциален заместник на френската си звезда - Сергей Милинкович-Савич от Лацио.