Въпреки тежката и доста неясна ситуация около Левски, "сините" фенове продължават да са единственият източник на приходи за клуба.

Между февруари и април клубът генерира 1 955 735 лева, като 88% са само и единствено благодарение на феновете му.

Те продължават своите инициативи, като освен дарителксата сметка и пращането на смс-и, сега клубът може да бъде подпомаган и чрез платформата HelpKarma.

Докато до този момент даренията на феновете отиваха за погасяването на вноските към НАП, то сега става въпрос за оперативните разходи на клуба, който не разполага с почти никакви средства.

В последните два дни феновете се активизираха в платформата HelpKarma, като 918 от тях вече събраха 27 673 евро, като сумата и броят на дарителите се увеличават непрестанно.

Сумата на всеки дарител не е фиксирана, като има такива от 500 евро. Разбира се, феновете с по-скромни възможности даряват суми между 10 и 20 евро, всеки според възможностите си.

Сред дарителите изникна и името на треньора на Витоша (Бистрица) - Асен Букарев. Той е дарил 250 евро на за каузата на клуба, от който бе част като играч и помощник треньор.

Естествено, на този етап сумата нямам как да реши и част от проблемите на "сините", но надеждата на феновете е, че тепърва броят на дарителите ще се увеличава.