Един от най-колоритните нападатели в съвременни футбол Ричарлисон призна, че има нужда от психолог.

Гълъба, както е известен бразилският национал на Тотнъм, заяви, че е изпаднал в криза и ще потърси специализирана помощ.

От началото на сезона той не успява да блесне нито с екипа на лондончани, нито в националния отбор на Бразилия. Играчът беше неубедителен и през миналата кампания, в която вкара само три гола.

"Прибирам се в Англия и ще търся помощ от психолог, който да работи върху случващото се в главата ми", сподели Ричарлисон пред "О Глобо" след двубоя на "селесао" с Перу, в който той получи най-слаба оценка от своя състав.

Той загатна и за лични проблеми, които са оказали влияние върху представянето му. Нападателят се разписа в мача с Перу (1:0), но голът му бе отменен заради засада.

"На терена съм един щастлив отборен играч и се опитвам да помагам с всичко. Понякога обаче нещата не се получават по начина, по който ни се иска. Струва ми се, че част от нещата, които ми се случиха извън терена, също оказват влияние. Последните пет месеца бяха тежки за мен извън футбола, но вкъщи вече всичко е наред и нещата ще се наредят пак. Хората, които само гледаха към парите ми, се махнаха от личния ми живот. Бурята премина и ще продължа да се фокусирам върху клубния си тим. Убеден съм, че ще направя добра серия за Тотнъм. Това е - ще се завърна по-силен", обеща Ричарлисон.