Ганайски нападател, който носи името на германския канцлер от  ХIX ве к Ото фон Бисмарк, ще опита да впечатли Бруно Акрапович и да си заслужи мястото в ЦСКА. Бисмарк Чарлс Сие за последно е играл в косовския Трепча, а по-интересното е, че в кариерата си досега е играл единствено в първенството на младата балканска страна, където е носил екипа и на Вущрия, съобщава “Тема Спорт”.

Бисмарк е на 19 години и ще играе за “армейците” в контролата с Пирин (Благоевград), която е утре от 13.30 часа на стадион “Христо Ботев”. Тийнейджърът ще има десетина дни, в които да убеди треньорския щаб и ръководството, че има какво да даде на столичния тим.

Така ганайските тийнейджъри на проби на “Българска армия” стават двама, след като от известно време с отбора тренира и младежкия национал на страната Исах Худа, който е роден през 2002 година. 

Новодошлият нападател има 6 гола в 17 мача за Трепча този сезон, докато през миналия е вкарал 4 пъти в 9 двубоя за друг местен тим - Вущрия. Предстои да стане ясно дали Сие пристига, за да запълни мястото, което би се отворило от евентуална продажба на Али Соу или пък просто от ЦСКА мислят за бъдещето си и биха инвестирали в привличането на млади футболисти, стига те да покажат нужните качества.