Звездата на Реал (Мадрид) Гарет Бейл призна, че изобщо не се интересува от ситуацията с Брекзит и няма идея кой в момента е премиер на Великобритания.

Единствената връзка за уелсеца с Острова са домакинските мачове на националния му отбор, а съвсем скоро нападателят може още повече да се отдалеч с трансфер от Реал в китайски отбор.

В интервю за "Телеграф" Бейл бе призован да изкаже мнението си за ситуацията с Брекзит, но той призна, че знае твърде малко по този въпрос.

"Гледам на случая само от финансовата страна, защото може да се отрази на инвестициите. Нещата се променят, но не чета тези безсмислици. 99 процента от нещата за Брекзит не ги знам, нито дори кой е премиер в момента. Нямам идея", заяви Бейл.

След като интервюиращият му споменава, че това е Борис Джонсън, уелсецът отвръща: "Ето, не знаех това. Мислих че още е кмет. Не се интересувам. Следя резултатите в голфа и това е. Мога да ви кажа кой е №1 в ранглистата".

Бейл често бива осмиван заради любовта си към голфа, като наскоро той дори игра в Мадрид докато бе контузен и без знанието на треньора си Зинедин Зидан.

https://sja.sportradar.com/w/DirBG/15354-66633-2829/0331/bg