Някогашният футболен герой на Англия Пол Гаскойн припадна в студиото на тв канала "Скай спортс", за щастие - не пред аудиторията на живо. 51-годишният бивш национал участва в предаването Soccer AM тази сутрин преди първия кръг от сезона във Висшата лига.

Газа обаче говореше трудно и някак дрезгаво, като първоначално зрителите вероятно са помислили, че е пресипнал.

В една от рекламните паузи звездата е припаднал, след което е изведен от студиото. След прекъсването, Газа вече го нямаше на канапето при останалите гости - бившият футболист Джими Булард и диджеят Лойд.

Водещият обясни, че Пол си е тръгнал заради здравословни проблеми. Близък до него агент - Шейн Уайтфийлд, поясни в социалните мрежи, че Газа е добре и си почива у дома.

Той е изпил повечко таблетки против безсъние, за да може да се наспи добре преди участието си в предаването на живо.

Оказа се, че преди няколко седмици бившият футболист се е разделил с приятелката си Сара Ловет, което е оказало тежко влияние на съня му. Газа не можел да мигне.

Засега не е ясно как ще се отрази раздялата на най-големия проблем на Пол - този с алкохола. Три пъти в последното десетилетие той влиза в клиники и за първи път бе напълно изчистил проблемите в последните 18 месеца, най-вече благодарение на влиянието на Сара.