Треньорът на Лудогорец Станислав Генчев бе видимо разочарован след петата поредна загуба в Лига Европа.

Шампионите паднаха с 1:3 като гост на Антверп, остават с нула точки в групата и ще опитат да променят това в последния мач у дома с ЛАСК след седмица.

"Естествено, че сме разочаровани - призна очевидното наставникът на шампионите. - След като сме загубили мача няма от какво да сме доволни.

Двубоят може да го разделим на две полувремена - слабо първо и по-добро второ, в което създадохме положения и изравнихме играта, но в момент, в който отборът беше в подем, допуснахме гол и противникът взе преднина.

Не е достатъчно едно полувреме за добър резултат срещу такъв отбор. Второто полувреме беше добро, но само в сравнение с първото.

След почивката имахме две чисти ситуации и след това две много опасни контраатаки, които обаче дори не завършихме с удар.

Трябва да кажем, че противникът бе много добре организиран, много бързо реагира, след като загуби топката. Пресираше ни и ни притискаше.

Наистина през първото полувреме играхме с голямо напрежение, което е нетипично за нашия отбор. Това също допринасяше за непредизвиканите грешки.

Не съм гледал повторението при втория гол на Антверп, не знам дали е имало игра с ръка. Част от играта."