Новият треньор на пловдивския Ботев - Станислав Генчев, се е заел с амбициозния план да върне Тодор Неделев в клуба.

През зимата любимецът на "жълто-черната" публика изненадващо напусна в посока Лудогорец, като посочи разногласията си с ръководството и най-вече с Азрудин Валентич като основна причина.

Неделев многократно бе заявявал, че в България не би играл за друг клуб освен Ботев, но въпреки това до траснфер се стигна, но за атакуващият халф нещата не потръгна по перфектния начин.

Макар във витрината си той вече да има шампионски медал от първенството и такъв от турнира за Купата, Неделев така и не се наложи в състава на разградчани, като записа само пет мача.

Нещата за него не вървят гладко, а именно от това ще се опита да се възползва Станислав Генчев, чиято мисия ще е да върне Тодор Неделев, който нееднократно е заявявал, че мечтае да стъпи на новия стадион с жълто-черната фланелка.

Освен Неделев, очакванията около Ботев са за интересно трансферно лято. Станислав Генчев ще се раздели с някои от играчите, а други може да бъдат продадени, какъв е случаят с нападателя Антоан Бароан, към когото има сериозен интерес от италианската Серия "Б".

В същото време се очаква двама или трима играчи на Локомотив (София) да последват Генчев към "Колежа", а със солидния си финансов ресурс, Ботев да успее да привлече и други добри играчи от по-скромните родни клубове.