Феновете на ЦСКА унищожиха една от вратите на стадион "Българска армия" в знак на протест към управлението на клуба и незадоволителните резултати.

Часове преди началото на мача с Ботев (Пловдив), който ще се играе на този стадион, привържениците се организират с желанието да покажат своето недоволство към Гриша Ганчев и компания.

По-рано днес ръководството на "червените" поиска засилено полицейско присъствие за предстоящия мач, тъй като се очакват ексцесии.

Срещата е 18 часа, а "жълто-черните" ще играят за победа, тъй като се борят за третото място в крайното класиране на Първа лига.

В последните дни ЦСКА записа няколко разочароващи резултата, като "черешката на тортата" за феновете беше поражението от Левски във финала за Купата на България, при което "червените" не създадоха нито едно опасно положение пред вратата на 17-годишния Пламен Андреев.

След злополучния финал охранителните камери на "Българска армия" заснеха как фен троши прозорците на офисите на стадиона, както и портата, която води към съблекалнята на тима.