Витоша (Бистрица) и Етър направиха истинско шоу, изигравайки най-резултатния мач в родния елит през този сезон.

Двата тима си вкараха 8 гола, като "болярите" разгромиха домакините от Бистрица с 6:2.

Още в 15-ата минута на мача вече бяха паднали три гола, като те дойдоха след първите три удара по посока на някоя от вратите.

В случая и трите бяха отправени към тази на Витоша, с което Етър доста рано в мача си подсигури трите точки.

Бранителят Александър Дюлгеров откри в 10-ата минута, а при следващата атака резултатът вече бе удвоен.

Топката в собствената си врата вкара опитният Веселин Минев, опитвайки да я изчисти от голлинията. Това обаче не бе всичко, защото Яни Пехливанов направи преднината на Етър класическа.

Витоша успя да се върне в мача след половин час игра, кгоато съдията отсъди дузпа в полза на домакините, реализирана от Кристиян Кочилов.

Малко по-късно обаче Етър отправи четвъртия си удар към вратата, като и той се превърна в гол. Вкара го Фло Боджач след ужасяващи действия на бранителите в зелено.

Шоуто обаче продължи и през втората част, когато Илия Димитров отново намали изоставането на Витоша до 2:4. Етър обаче нанесе нови два удара, които се превърнаха в попадения. Опитният Иван Стоянов и Тонислав Йорданов отбелязаха, за да офромят крайното 6:2 в полза на "болярите".

Така Етър събра 23 точки на 10-ото място, докато Витоша остава закован на последното място с едва 5 точки от 23 мача.

"Нямам коментар. Поемам изцяло вината като треньор на отбора, но отправям апел към моите футболисти, че не може да продължават така. Това не е нормално. Може би съм сбъркал състава, тактиката, но не видях дори елементарни неща, които се изискват за футболен мач. Нямам отговори на вашите въпроси", заяви бесният Асен Букарев.