Betano e сред най-добрите доставчици на хазартни игри в България. Бетинг компанията бързо се утвърди като водещ букмейкър в страната, след като навлезе в началото на 2022 г. Betano не спира да се развива и това се харесва на залагащите. Поредното признание за хазартната компания дойде преди старта на Мондиал 2022. Бетано стана първият бетинг оператор с официално партньорство със световната футболна федерация ФИФА. По време на световното първенство на ФИФА в Катар, Betano ще предложи уникален мини сайт, който е посведен на Мондиал 2022. В него любителите на спортни залози лесно може да намерят всички залози за турнира - за всеки от мачовете, за групите и други дългосрочни опции.

От Betano официално обявиха новината часове преди старта на първия мач на Световното между Катар и Еквадор, който бе спечелен от еквадорците с 2:0. От бетинг компанията гарантират в следващите седмици сигурно изживяване за спортни залози с най-високи стандарти. На много хора Betano букмейкър ще бъде изборът за залози на Мондиал 2022, тъй като предлага страхотна платформа.

Мини сайтът на Бетано за Мондиал 2022 е видим на началната страница. В горната лява част на екрана има бутон "World Cup 2022". Натиснете на него и ще се зареди специалната секция за Световното в катар. В ляво в менюто юе видите основни раздели като Мачове, Оферти, Специални, Отбори. Има и категории за всяка една от групите, като може да видите актуалното класиране, коефициентите за отборите да се класират напред, да завършат на 1-во място и т.н. Потребителите могат да залагат на много дългосрочни пазари за всяка група. Има опцията всеки отбор да се класира напред, отбор да вкара най-много голове, точни позиции за всеки тим, общо точки за отбор, държава да спечели мач в групата и много други. Може да кажем, че Betano е най-доброто място за спортни залози на Световното първенство 2022. Фактът, че те са официален партньор на FIFA, също дава предимство на букмейкъра и залагащите затова ще го изберат.

Наред с богатата гама от залози за Мондиал 2022, Бетано има страхотни бонуси за Световното в Катар. В мини сайта за световните финали ще видите секция Оферти. Тук може да залагате на завишени коефициенти за всеки един мач п време на турнира. Отделно от това има бонус права колонка, Acca застраховка, 2 гола аванс и др. промоции.

Betano България пусна и специална игра за Мондиала в Катар, в която регистрираните потребители могат да правят безплатни прогнози и да се борят за големи награди. Ако направите 31 прогнози без грешка, ще спечелите сумата от 1 милион лева. Иначе в играта най-добрите ще вземат петцифрени награди, но има и много бонуси за участниците в топ 1000 на крайното класиране на бонуса Мистър един милион лева. С тази оферта не се изчерпват специалните промоции на Betano за Световното в Катар. Оставяме на вас да посетите сайта на букмейкъра и да разгледате всички оферти, както и атрактивните опции за залози за най-големия футболен турнир в света.


Mатериалът е предоставен от Betano