Техническият директор на БФС Георги Иванов-Гонзо се изказа доста остро към феновете, които изказаха своето негативно мнение към управлението на футболната централа по време на евроквалификацията между България и Сърбия, която завърши 1:1 в Разград.

Бившият нападател бе видимо ядосан от начина, по който тимът изпусна победата, като също така атакува журналистите и опозицията в БФС.

Ето тирадата му без редакторска намеса:

"Играхме добре, този отбор има потенциал. Поздравявам президента на БФС Борислав Михайлов, треньорския екип, футболистите. Имаше част от публиката, която не искаше България да победи. Имаше хора, които дойдоха преднамерено да плюят по президента и по отбора. което граничи с тотална глупост.

Има много журналисти, които изказаха мнение, а нямат компетенцията да говорят за футбол. Да се въздържат много-много от коментари, защото не е тяхната материя, точно. Да кажеш, че отборът не е играл добре. Ние бяхме класа над Литва. Показахме, че играем добре. Няма да стане с някаква опозиция, която да настройва клубовете. Няма да стане по този начин. Работим с детско-юношеския футбол и показахме, че може да работим. Ние вярваме, че ще имаме успех с тези футболисти.

Черна гора с една наша грешка ни победиха. Един треньор се опитва да изгради отбор с млади футболисти, с бъдеще за следващите седем години, а ние започваме всички да го критикуваме. Това ли искаме да направим? Искаме да провалим националния отбор с платени хора. България води и те викат против България.

Това ли ще бъде новото поведение на продължаваме промяната в българския футбол? Това ли ще бъде? Ако искаме българският футбол да има успех, трябва да бъдем обединени всички - президенти, треньори, директори, всички заедно. Тези хора, които искат да вземат властта не виждам да са обединители, а са разединители. Аматьори!", завърши Георги Иванов.