Техническият директор на БФС Георги Иванов е изключително доволен от класирането на юношеския национален отбор на България до 17 г. на европейските финали в Израел. Ето какво заяви той пред пресслужбата на централата:

"Великолепното представяне на юношеския национален отбор на България до 17 г. и класирането за финалите на европейското първенство е страхотен успех и признание за целия български футбол. От позицията си на технически директор на Българския футболен съюз и на човек, който бе близо до отбора в последните дни, бих искал да споделя възхищението си от тези футболисти, които израстват с всеки изминал ден. Бъдещето им принадлежи, убеден съм в това!

Най-напред бих желал да благодаря на техните клубове, на треньорския екип на България U17, на хората в сянка, на проф. Лъчезар Димитров, който е архитект на израстването на този отбор, на мениджъра на отбора Вилиана Здравкова, която се грижи за целия екип, и изобщо на всички, които направиха този голям успех възможен!

И не на последно място, огромни благодарности и на президента на БФС Борислав Михайлов за твърдия му ангажимент към всички национални гарнитури на България - от първия състав до най-младите ни таланти, както в мъжкото, така и в женското направление. Благодарение на него, всички национални отбори получават най-добрите условия, отношение и възможности да защитават честта на родината на международната сцена.

Накрая - пожелавам на юношеския ни отбор да продължи да ни радва и на финалите в Израел, където ще премери сили с най-добрите отбори на континента.

Успех, Лъвове!"